Szórakozás

Egy éve ilyenkor: A semmi közepén, Füzesabony előtt hagyta el az InterCityt a mozdonyvezető, mert lejárt a munkaideje

Néhány napja, amikor arról írtunk, hogy azért akadozott fél napot a vasúti forgalom Pécs környékén, mert egyszerűen otthagyott egy mozdonyt a vezetője egy fővágány közepén, sokunknak beugrott, hogy mintha történt volna már ilyen. Történt is, majdnem pont egy évvel ezelőtt.

Akkor Füzesabony előtt, utasokkal és a kalauzzal együtt, a puszta közepén hagyta a Dália InterCityt a mozdonyvezető, mert lejárt a munkaideje. A háklis masiniszta akkor csak másfél órás késést okozott. A MÁV szerint nem egészen így történt a dolog, de a késésért elnézést kértek.

Azt, hogy jövőre is lesz-e hasonló vasutasbotrány, attól a sráctól kellene megkérdezni, aki azt állította, hogy 6491-ből utazott vissza az időben, és állítólag átment a hazugságvizsgálaton. James Oliver, aki sokat mesélt az előttünk álló jövőről, azt mondta, azért ragadt itt, a mi időnkben, mert elromlott az időgépe. Vajon sikerült már megjavítania, vagy még mindig itt dekkol?

Átment a hazugságvizsgálaton a srác, aki 6491-ből jött
Legalábbis egy fura videóban állítólag ez történik.

Mindeközben Sándorfalván egy kódorgó medve okozott riadalmat. Az állat többször is megpróbált bemenni a településre, de a helyiek nem látták szívesen, ezért rendőrök és természetvédelmi őrök próbálták elterelgetni onnan. A történet végül happy enddel zárult.

Vége a hajszának: elfogták a medvét
Altatólövedékkel lőtték meg.

Budapesten ezalatt az a robot vendégszerepelt, aki némi mérlegelés után arra jutott, hogy elpusztítaná az emberiséget. Az apokalipszist ígérő gépet nem Skynetnek, hanem Sophiának hívják, humanonid, és nem mellesleg hivatalos szaúdi állampolgár.

Budapesten járt a robot, aki azt mondta, elpusztítja az emberiséget
Sophia is előadott a Brain Bar utolsó napján.

Egy koreai történetből pedig megtudtuk, miért kell nagyon óvatosnak lennünk, ha nyers tintahalat fogyasztanánk. A 63 éves nő a saját bőén, pontosabban nyálkahártyáján tapasztalta meg, hogy mi a legrosszabb, ami megtörténhet.

„Terhes” lett egy tintahaltól egy koreai nő
A tintahal igazán érdekes teremtmény. Elég csak arra gondolni, hogy három szívük van, tintát tudnak kilövellni magukból, némelyik még világít is a

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik