Élet-Stílus

Átment a hazugságvizsgálaton a srác, aki 6491-ből jött

A hazugságvizsgáló szerint igazat mond az a titokzatos férfi, aki azt állítja, hogy a távoli jövőből, 6491-ből érkezett, de 2018-ban ragadt, mert elromlott az időgépe – írja a New Zealand Herald. A történet aztán bejárta a teljes brit bulvármédiát is, annak ellenére, hogy a forrása egy összeesküvéselmélet-hívő YouTube-csatorna, az ApexTV.

A férfi, aki azt mondja, James Olivernek hívják, egy február végi videóban tűnt fel, amelyikben elmondta nemhogy a jövőből, de egy másik galaxisból származik. A felvétel alatt végig kapucnis pulóvert viselő férfi, akinek az arcát kitakarták, a hangját pedig eltorzították, hosszan mesélt az emberiség jövőjéről, illetve a legnagyobb problémákról, amikkel a következő századokban meg kell birkóznia az emberiségnek. Sokan nem hittek a férfinak, az ApexTV ezért május végén feltöltött egy második videót is, amin állítólag James Oliver egy hazugságvizsgálóra kötve beszél, és gép szerint igazat mond.

Az állítja, hogy az ő korában az emberiség már számos más, lakható világot, és idegen fajt felfedezett, az idegenek egy részével pedig háborúban áll. A konfliktusok azonban soha nem tartanak túl sokáig, mert létezik egy bolygóközi föderáció, ami kortoll alatt tartja az univerzumot.

Ezen kívül elmondja, hogy technikailag ő is idegennek számít a Földön, hiszen egy távoli világban született, és számos galaxisban vannak barátai és ismerősei. Elárulta, a globális felmelegedés súlyosbodni fog, a Föld sokkal melegebb hely lesz. Beszélt arról, hogy a távoli jövőben minden ember életét saját, személyre szabott mesterséges intelligenciája segíti, akit Sirinek hívnak, mint ma az Apple segédjét.

Az állítólagos időutazó csak arról nem beszélt, hogy mire számíthatunk a közeljövőben. Azt mondta, azt például, hogy ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, biztonsági okokból nem árulhatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik