Szórakozás

Egy kisebb lakás árát fizette ki a BMW-s a parkolóhelyért, aztán nagyon dühös lett, amikor először beállt

Volt egy kis gond a kínai városban méregdrágán megvett parkolóhellyel.

Pert indított egy kínai nő egy ingatlanfejlesztő cég ellen, mert szerinte átverték a parkolóhellyel, amiért több mint kétszázezer jüant, azaz majdnem 9 millió forintot fizetett – írta a Shanghaiist. A csak Tao vezetéknéven említett nő tavaly augusztusban vásárolta meg Nanning város egyik lakóházában a parkolóhelyet, amit „prémium kategóriásként” hirdettek meg. Feltehetően azért, mert a garázsba vezető lift közelében van.

Amikor azonban a nő beköltözött az épületbe, kiderült, hogy komoly gond van a „luxusparkolóhellyel”. Olyan kicsi, hogy egy autó éppen csak elfér, és mivel két fal között van, csak egy dolgot nem lehet ott csinálni: kiszállni az autóból. Arra ugyanis már nincsen elég hely, hogy az ajtót ki lehessen nyitni.

Tao a helyi sajtónak elmondta, egyetlen lehetőség a kiszállásra, ha a napfénytetőn keresztül hagyja el az autót.

A nő azonnal visszakérte a használhatatlan parkolóhelyért kifizetett pénzt, de a cég erre nem volt hajlandó. Helyette inkább azt tanácsolták a nőnek, hogy próbálja meg továbbadni valakinek.

Tao ezt nem fogadta el, és inkább úgy döntött, hogy bíróság elé viszi az ügyet. A helyi jogszabályok ugyanis kimondják, hogy a parkolóhelyeknél 60 centiméteres helyet kell hagyni, hogy ne csak beállni lehessen, hanem kiszállni is.

Bostoni-parkolo(960x640).jpg (parkoló, sikátor, boston, )
120 milliót érő parkolóhely
Hihetetlen összeget fizetett egy licitáló két parkolóhelyért.

A kiemelt képen a kérdéses parkolóhely. Fotó: PearVideo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik