Szórakozás

Több mint 100 kilót fogyott a házaspár, azóta nincs határ a szexben

Az életmódváltás meghozta a hatását.

Az észak-karolinai Corey Martin és felesége, Marie szenvedélyes nagyevők voltak. A rengeteg evés oda vezetett, hogy a férfi 122 kilót nyomott, és felesége is csak XXL-es ruhákat tudott viselni. Mindketten rosszul érezték magukat a bőrükben; még a strandon sem szívesen vetkőztek fürdőruhára.

mediadrumworld.com / Corey and Marie Martin

Az áldatlan állapotoknak végül egy diagnózis vetett véget: Marie-nak még 2014-ben azt mondták az orvosok, hogy ha nem változtat drasztikusan életmódján, nem biztos, hogy megéri a harmincat.

Az ijesztő mondatok hatottak, a nő ma 61 kilót nyom. Átalakulásával férjét is sikerült motiválni: Corey is fogyókúrába kezdett, ma már csak 78 kilogramm a súlya, és még S-es ruhái is vannak. Ketten összesen 108 kilót fogytak.

Rendkívül aktív kétéves kislányuk, Avalee is inspirálja őket, és egymást is rendületlenül támogatják az új életmódhoz való alkalmazásban. Még így is naponta hatszor esznek – a hangsúly nyilván a mennyiségen és az ételek minőségén van. Meg a mozgáson.

Állítják, hogy a változtatás drámai hatással volt szexuális életükre is: korábban sem panaszkodhattak ilyen téren, de ma már azt érzik, hogy semmi sem szab határt nekik az ágyban.

mediadrumworld.com / Corey and Marie Martin

 

Kiemelt kép: mediadrumworld.com / Corey és Marie Martin

Egy közlekedési vita után 60 kilót fogyott a fiatal anya
Egy hamburger is fontos szerepet játszott az életmódváltásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik