Élet-Stílus

Egy közlekedési vita után 60 kilót fogyott a fiatal anya

Egy hamburger is fontos szerepet játszott az életmódváltásban.

Kym Fisher 30 éves brit nő, Basingstoke-ban él. 73 kiló a testsúlya, néhány éve azonban még 136 kilót mutatott a mérleg. A túlsúly miatt nehezen állt fel a kanapéról, alig tudta utolérni az épp járni tanuló kislányát, és állandóan fájt a háta.

Kym megőrült a McDonald’s-os ételekért – és ironikus módon épp egy hamburgernek köszönheti, hogy drasztikusan lefogyott. Nem a saját burgere volt, csak hozzávágták.

Néhány évvel ezelőtt történt, egy közlekedési vita során: Kym kocsijával egy körforgalomban haladt, ahol egy furgon sofőrje nem indexelt sávváltás előtt, majdnem hatalmas karambol lett belőle – ami akár tragikus kimenetelű is lehetett volna, lévén, hogy a nő négyéves kislánya, Bea ott ült a hátsó ülésen.

Vészfékezés, dudálás. A furgon vezetője válogatott szitkokat szórt Kymre, amiért le merte dudálni, majd kihajolt a jármű ablakán, és hozzávágta a nőhöz a hamburgerét.

Kövér ribancnak nevezte a nőt. Azóta a fiatal anya 60 kilót fogyott.

Kym a Daily Mail brit bulvárlapnak elmesélte: a legelső lépés az volt, hogy elhagyta a gyorskajákat és a házhoz szállítást, ehelyett inkább otthon főz, friss alapanyagokból. Emellett hetente 5-6 alkalommal jár konditerembe.

Ma 63 kilóval kevesebb, mint a majdnem-karambol előtt volt.

I need a kick up the arse this month! I was so on it January to get rid of my Christmas gain, which i did do, I've now…

Közzétette: Kym Fisher – 2019. február 18., hétfő

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik