Videó

„Üzenem, hogy ne a csecsemet, a homlokomat célozza!”

Nemrég Szegeden lépett fel a YouTube-on ismertséget szerző rapper duó, Lil G és Nemazalány, a produkció közben pedig egy pohár repült a színpadra a nézőtérről. A nemtetszését kifejező vendéget hamar előállították a biztonságiak, és eltávolították a szórakozóhelyről.

Minderről exkluzív felvételünk is van.

Az ügy kapcsán Lil G is megszólalt a Music Daily-nek, amiben elmondta, simán lehet, hogy emiatt egy időre hanyagolni fogja a zenélést.

A történteken szerintem nincs mit ragozni, megtörtént. Egy elég komoly üvegpohárral dobtak meg, ami majdnem a fejemet találta el. Tisztában vagyok vele, hogy egy megosztó személyiség vagyok, és hogy ez vele jár, illetve tudom, hogy csináltam olyan dolgokat a médiában, ami nagyon sok embernek nem tetszett és unszimptikus lettem, viszont szerintem azt senki nem érdemli meg, hogy ilyet csináljanak vele. Emiatt nem fogom feladni, és nem fogok meghátrálni, viszont valószínű elmegyek egy kis pihenőre, mert lelkileg az érzem, hogy elfáradtam, és úgy gondolom, hogy ez több a soknál.

Frissítés: a videó előző verziójában olvasónk jelezte, hogy 0:25-nél úgy jön le, azért teszi fel a kezét, mert ő dobta el a poharat, viszont nem így történt. A videót újravágtuk, a félreérthető rész kikerült belőle.

Kiemelt kép: 24.hu

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik