Szórakozás

Törökországba utazott egy Instagramon reklámozott plasztikai műtét miatt, különböző méretű mellekkel tért haza

Rémisztő történetről számol be Metro.

A 28 éves Holly McCulloch az Instagramot pörgetve bukkant rá egy plasztikai műtétre, egészen pontosan egy hirdetésre, ami 2700 angol fontért, vagyis 1 millió forintnak megfelelő összegért kínál teljeskörű szolgáltatást, plusz még egy kis extrát is. Plasztikai műtétre bármikor elmehet az ember, ha úgy gondolja, hogy át akarja szabatni a testét. Ez a különleges ajánlat, amit Holly meglátott tartalmazott gyakorlatilag egy nyaralást is. A műtét eleve Törökországban volt, ami jól hangzott a fiatal brit nőnek és akkor a műtét utáni lábadozó időszakról még szó sem esett, amit egy helyi villában lehetett eltölteni.

A nő el is utazott és befizetett a plasztikai műtéttel egybekötött nyaralásra, ám ez valószínűleg élete legrosszabb döntése volt.

Fotó: Holly McCulloch /SWNS.COM

Az első gondok rögtön a műtét után jöttek, amikor a nő nem tudott örülni az új melleinek, mivel annyira fájtak a sebek, hogy nem tudta elviselni. A nőnek ezért az egyik mellét felemás méretben hagyták, majd azt ígérték neki, hogy a gyógyulás után megcsinálják a másik mellét is. A nő hazafelé már a repülőn rosszul érezte magát, majd később kórházba is kellett mennie. Miután elhagyta a kórházat azt mondták neki, hogy a rosszullét a műtét miatt van, hagyjon egy kis időt magának, hogy jobban legyen.

A nő 2019 elején elutazott Törökországba, hogy megcsinálják a mellét, amit az előző alkalommal félbehagytak. A nőnek kész lettek az új mellei, de a hazafele úton megint rosszul lett a repülőn, a légiutaskísérőknek oxigénmaszkot kellett biztosítania, hogy Holly ne veszítse el az eszméletét. Otthon, Manchesterben a nőnek azt mondták, hogy fertőzése van, amit megpróbálnak antibiotikummal legyőzni.

Holly nem sokkal később, miközben a 6 éves gyermekét fektette le aludni, hallott egy reccsenést, majd fájdalmat érzett. Holly rémültem tapasztalta, hogy a melle alsó részén lévő hegen keresztül kilóg az implantátuma. Az orvosok szerint a heges résznek vissza kellett volna húzódnia, de ehelyett a nő rohadt hús szagot kezdett érezni.

A lyuk nem húzódott vissza, hanem tovább nőtt, az édesanya ekkor adta fel a dolgot és elment a kórházba, hogy vegyék ki az egész implantátumot, mert a fertőzés akár az életébe is kerülhet. Holly jelenleg egészséges és hamarosan egy 1000 fontos műtétet fog elvégeztetni magán, hogy újra egyformai mellei lehessenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik