Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Megmérgeztek! Szeretkeznem kell, hogy éljek!

Mint jó pár hete, most is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték az olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Valahol zseniális, amit beadott egy új-zélandi férfi egy nőnek. Azt hazudta ugyanis, hogy mérget kellett innia és meghal, ha nem izzadja ki magából, pontosabban, ha nem szexszel valakivel a következő 48 órában. És bejött neki.

Megmérgeztek! Szeretkeznem kell, hogy éljek!
Egy új-zélandi férfi azzal vett rá egy nőt, hogy feküdjön le vele, hogy azt hazudta neki, mérget kellett innia és meghal, ha nem szexszel a következő 48 órában.

Csak pénz kérdése manapság, hogy bárki szépészeti beavatkozásnak vetesse alá magát. Egy texasi nő is 60 ezer dollárt költött ilyen beavatkozásokra, de hogy ettől szebbé vált volna, az erősen kérdéses. Bár nem is ez volt a célja, az viszont igen, hogy Sárkánynő lehessen. Mondjuk, ez elég jól sikerült is.

Sárkánnyá változtatta magát a bankárnő
Már ötéves korában tudta, hogy nem teljesen ember.

Egy orosz egyetemista megpróbált a lehető legkevesebből kijönni. Emiatt nagy tételben vásárolt mindenféle terméket a vécépapírtól a samponig. Valamint, és ami még nagyobb feladat, ételre is a lehető legkevesebbet költötte, általában salátát, tojást, zabot, répát, banánt és némi csokit evett.

Közben pedig edzeni is járt, a végeredmény pedig eléggé látványos lett.

Egy fiatal orosz srác havi 7 ezer forintból élt, mutatjuk, most hogyan néz ki
Elképesztő átalakuláson ment át a teste. Itt a fotó.

Már hónapok óta tiltakoztak vegán aktivisták egy torontói étterem előtt. A tulaj ezt megelégelte, ezért a kirakatban vágott fel egy szarvaslábat, majd megsütötte és meg is ette. Hogy a tiltakozók vagy az étterem profitált az egész hajcihőből, az a cikkből kiderül.

Az étterme előtt tüntető vegánok előtt vágott fel egy szarvaslábat a feldühített szakács
Majd megsütötte, és az aktivisták előtt ette meg a megsütött húst a vadhúsokra specializálódott torontói vendéglő tulajdonosa.

Végül: tavaly ilyenkor került ki Bödőcs Tibor Orbán Viktort kifigurázó videója. A kevesebb mint két és fél perces videónak köszönhetünk olyan mára klasszikussá vált (fél)mondatokat, mint a „segg az új száj”, „a közpénz az új saját”, „az arab az új zsidó”, „a gyros az új Soros”, a választók pedig eldöntik, hogy Németh Szilárd vagy az ebola mellet teszik le a voksukat. „Vagy Ön azt akarja, hogy idejöjjenek a terroristák és megerőszakolják a pedofil püspökeinket?”

Bödőcs Tibor zseniális Orbán Viktor lenne
A standupos egy villáminterjúban adta ki magát a miniszterelnöknek, és szerelte le tökéletesen az idegesítő újságírót.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik