Szórakozás

Kiakadt a vegán aktivista anyuka, amikor meglátta, mit rejtettek a pizzájába

A fiatal brit nő állítja, szándékos „szabotázs” áldozata volt.

Nem akart hinni a szemének egy 26 éves vegán anyuka, amikor jól megnézte a Domino’s pizzériától rendelt pizzáját.

A kukoricás és gombás, húsmentes pizzában elmondása szerint kolbászdarabokat és csirkehúst rejtettek. Direkt úgy, hogy elsőre ne is lehessen látni – írta a brit bulvársajtó.

Az angliai Ferryhill városában élő kétgyerekes anyuka elmondása szerint élettársa a rendeléskor egyértelműen jelezte, hogy egy vegánnak készül a pizza. JayJay Palmer szerint a pizzériában „szándékosan szabotálták” az ételét: az apróra vágott kolbászdarabokat a gomba alatt találta meg, a vékony csirkehús szeleteket pedig a paradicsomszósz alatt. Mintha csak el akarták volna érni, hogy észrevétlenül hússal etessék  meg.

Az étterme előtt tüntető vegánok előtt vágott fel egy szarvaslábat a feldühített szakács
Majd megsütötte, és az aktivisták előtt ette meg a megsütött húst a vadhúsokra specializálódott torontói vendéglő tulajdonosa.

A nő elmondása szerint azonnal felhívták a pizzériát, ahol az üzletvezető „nem hitt nekünk”. Ekkor visszavitették a pizzát, hogy saját szemével győződjön meg arról, hogy igazat mondtak. Tíz perccel később az üzletvezető bocsánatot kérve hívta fel őket, ingyen pizzát ajánlja fel nekik, amit nem fogadtak el, mert elvesztették bizalmukat a helyben.

A Domino’s szóvivője közölte, hogy a panasz után „azonnal bocsánatot kértek” Palmertől, és pénzvisszatérítést kínáltak fel neki, amit a nő nem fogadott el. Ugyanakkor „ostobaságnak” nevezte a feltételezést, hogy „egy ártatlan tévedést” a nő „szándékos szabotázsként” jellemzett.

Durva viccel hergeli a vegánokat egy brit hentes
Mindig viccelődik, de sokak szerint, most túl messzire ment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik