Szórakozás

A vegán menyasszony kitiltotta húsevő rokonait az esküvőről, mert „gyilkosok”

Aztán nem értette, hogy miért nem akarja megérteni senki, hogy miért tette. Még a vegánok sem.

Még a vegánok körében is nagy felháborodást okozott egy ausztrál menyasszony, aki csak azért tiltotta ki több rokonát is az esküvőjéről, mert nem vegánok – írta a news.com.au. Az ausztrál lap cikke szerint a meg nem nevezett nő egy vegánoknak szóló Facebook-csoportban osztotta meg történetét, arra számítva, hogy ott megértésre talál.

Pár rokonnak megmondtuk, hogy nincsenek meghívva az esküvőnkre, mert nem akarunk gyilkosokat vendégül látni az esküvőnkön, aminek életünk egyik legboldogabb napjának kéne lennie

írta a nő a már törölt Facebook-üzenetben.

Bebizonyosodott: az agresszív vegák húsevésre késztetik az embereket
Nagyon lelkesen tudják mondani, miért jó leállni a húsevéssel, de pont az ellenkezőjét érik el. Legalábbis egy brit kutatás szerint.

De, amikor azt hitte, hogy a többi vegán majd tapsolni fog a döntéshez, és támogatni fogják, akkor nagyot tévedett. A kommentelők kikeltek ellene, amiért „gyilkosoknak” nevezte húsevő családtagjait, „elcseszettként” jellemezve döntését, közölve, hogy „elment az esze”.

Többen is felhívták arra a figyelmét, hogy az esküvő egy tökéletes alkalom lett volna arra, hogy megmutassa a húsevő rokonainak, milyen finomak tudnak lenni a vegán ételek.

Válaszában közölte, arra számított, hogy a vegán csoportban majd megértésre talált azoktól az emberektől, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint ő.

Több mint két éven át próbáltam okítani ezeket az embereket, mindenféle eredmény nélkül

– írta a nő, hozzátéve, hogy rokonai „folyamatosan támadták” őt és partnerét, csak azért, mert vegánok. És szerint az esküvőn is csak gondokat okoznának.

Az étterme előtt tüntető vegánok előtt vágott fel egy szarvaslábat a feldühített szakács
Majd megsütötte, és az aktivisták előtt ette meg a megsütött húst a vadhúsokra specializálódott torontói vendéglő tulajdonosa.

A nő végül törölte a posztját, miután egyik rokona is hozzászólt. A nő elmondta, úgy volt, hogy egyike lesz a koszorúslányoknak, mielőtt a menyasszony, akivel egész gyerekkorában együtt nőtt fel, visszavonta a meghívást, csak azért, mert nem vegán.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik