Szórakozás

Pataki Zitának 2-3 százalék esélyt adtak a lombik sikerre

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Pataki Zita műsorvezető újfent belevág egy lombik programba, az útról pedig videó formában fog részletesen beszámolni az embereknek. Meg is érkezett a YouTube-ra a vlog első epizódja, ebben pedig férjével, Szárnyas Attilával beszélnek érdekességeket a dolog kapcsán. Pataki már az elején elmondja, hogy évekkel korábban kétszer is műtötték endrometriózissal, emiatt hamar eldőlt, hogy lombikra van szükség.

„Ha ilyen erős a menstruációs fájdalma, igyon egy kis pálinkát”
Egy krónikus nőgyógyászati betegségben szenvedő youtuber videóban osztotta meg tapasztalatait az egészségügyről.

Már 8 lombikon vannak túl, de nem félnek a kilencediktől sem, a vlogokat pedig egyfajta valóságshowként fogják fel, de főnyeremény nélkül — ahogy férje, Szárnyas fogalmaz:

Nekünk lehet nyeremény. Nem lakást vagy autót lehet nyerni, hanem szívhangot.

A videó egyébként ténylegesen hasonlít a valóságshowk képi világára,például a falra szerelt kamerák is ahhoz hasonló miliőt szolgáltatnak az egészhez. A vlog egyébként egy elég hosszú időt ölel fel a legelső vizsgálattól kezdve. A közel 20 perces adás felénél a pár elmegy az elsőre, az orvostól pedig megtudjuk, nagyon kevés százalék esélyt mond a szakirodalom az ilyen korban indított lombikra:

Az irodalmi statisztikai adatok azt mondják, hogy 45 éves korban nagyságrendileg 2-3%-al kalkulálhatunk.

A vlog további részében egy szobát is elkezdenek átalakítani, ami majd a jövőbeli gyereké lehet. Pataki elmondta, ilyet a 8 előző lombik alatt még nem csináltak, de ezzel is szeretnének felkészülni a sikeres terhességre. A vlog megtekinthető alább, forrás: noivalto.hu

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik