Szórakozás

Kiakadt a francia faluba költözött migráns, hogy migránsok költöznek a falujába

Nem nagyon érezte a kifakadásában lévő iróniát.

Alapszabály, hogy egy nyugati, fehér ember soha, de soha nem tekinti magát bevándorlónak, vagy migránsnak, ha egy másik országba költözik. Erre találták ki az „expat” szót

Ezt a tételt bizonyította egy brit nő, aki egy franciaországi faluba költözött át, és a Twitter-oldalán kelt ki a faluba beköltöző külföldiek ellen.

A migráns Karen Watson egy mostanra már kitörölt bejegyzésében közölte Twitter-oldalán, hogy egy olyan vidéki területen él Franciaországban, ami Macronra szavazott.

Itt egy migráns sem volt, de most már elkezdtek beköltözni

– írta a brit migráns, aki jól láthatóan saját magát, aki Nagy-Britanniából költözött oda, saját magát már nem tartja migránsnak.

Majd utalt arra, hogy emiatt történt a településen az első nemi erőszak. És kifakadt azon, hogy egy zsibvásáron egy család „kitartóan és félelemkeltően” próbálta rávenni őket arra, hogy nevetségesen olcsón adják oda nekik a portékát. Amit gyaníthatóan arra lehet lefordítani, hogy alkudoztak.

Az önkormányzat összefoglalta a migrációt: „primitív, feka kanok” érkeznek Afrikából
A polgármester mindennel egyetért, és gratulált is a poszt szerzőjének.

A nő kifakadására érkezett reakciók azonban nem olyan irányt vettek, mint amire számíthatott.

Karen, sajnálom, hogy nekem kell erre felhívni a figyelmed, de voltak már voltak ott migránsok. mert te is egy migráns vagy Karen. Szó szerint egy migráns

– írta egy válaszadó.

Amire a migráns nő válasza persze az volt, hogy ő nem migráns, egyebek mellett azért, mert egy francia férfi felesége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik