Szórakozás

Hármas kapcsolatban él a férfi és két nő, akiket testvéreknek néznek

Meglepő szerelmi háromszög.

A Georgiában élő Charlotte Gary 2011-ben még leszbikus kapcsolatban élt, akkori barátnőjén keresztül ismerte meg Gabriel Baxtert, akivel két évvel később összejöttek, azóta jegyben járnak.

Nem akarjuk túlságosan bonyolítani a történetet, de menjünk vissza 2005-be, amikor Charlotte még középiskolás volt, ugyanis ekkor ismerte meg Amberly Worrellt, néhány évvel később szoros barátság alakult ki köztük.

Most pedig ugorjunk 2016-ra, amikor Amberly olyan közel került az időközben heteroszexuális kapcsolatban élő Charlotte-hoz, hogy

hármas kapcsolatba léptek. Először csak Gabriel és menyasszonya, valamint a két lány között volt szexuális kapcsolat, de a srác nem kavart Amberlyvel. Idővel azonban mindhármuk között romantikus viszony alakult ki.

A trió – a 29 éves férfi, 25 esztendős menyasszonya és barátnőjük (29) – gyakran nyilvánosan is együtt mutatkozik, ráadásul a két lányról mindenki azt hiszi, testvérek, mert hasonlítanak is egymásra.

De ilyenkor elmesélik, hogy ők hárman együtt járnak.

A tervek szerint októberben Gabriel és Charlotte összeházasodik, majd családi fészkükbe beköltözik a jelenleg Floridában élő Amberly is.

 

via Northfoto; kiemelt kép: Charlotte Gary / mediadrumworld.com

Ketten is feleségül vették magukat egy napon
Egy coach és egy párkapcsolati tanácsadó kötötte össze életét magával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik