Élet-Stílus

Ketten is feleségül vették magukat egy napon

Egy coach és egy párkapcsolati tanácsadó kötötte össze életét magával.

Linda Doktar egy fiatal ausztrál nő, aki immár a saját felesége. Bár a szigetországban sajnálatos módon nem számít törvényesnek ez az aktus, Linda számára fontos volt, hogy örök hűségest esküdjön magának.

A 34 éves coach (aki természetesen influenszernek is vallja magát) gyönyörű tengerparti környezetben kísérte magát az oltárhoz, hogy kimondja magának a boldogító igent. Egy tükörbe mondta el szavait barátai és ismerősei, azaz a násznép (3 fő) előtt.

Egy fájdalmas szakítás után történt mindez, és Linda rájött, hogy akárkivel is él majd együtt élete során, a legfontosabb kapcsolata saját magával lesz. A ceremóniával, amelyet egy barátja tanácsára szervezett meg, ezt a magához fűződő mély érzést szerette volna szimbolizálni és megpecsételni. Mindez még 2017-ben történt Valentin-napon, de valamiért a sajtó most kapta fel a sztorit.

❤ HAPPY VALENTINES DAY ❤I'm getting married!! To #MYSELF.About to experience the most powerful self-love &…

Közzétette: Linda Doktar – 2017. február 13., hétfő

 

Ugyanazon a napon, ugyanott Linda imént említett barátnője, Emmajane Love (becenevén EJ) is hozzáment saját magához (bizonyára most sokakban felmerül a kérdés: de akkor miért nem vették el egymást?). A 33 éves nő ünnepélyesen felhúzta az ujjára a gyűrűt, amivel meglepte magát (de hitvesi csók valószínűleg nem csattant el).

Neki onnan jött az önesküvő ötlete, hogy amikor egyszer Balin nyaralt, arra gondolt, hogy sok dolgot nem szeret magában, és ideje ezekkel is megbarátkoznia. Nem zárja ki, hogy a jövőben mással is kapcsolatban él majd, de most így érzi teljesnek az életét, hogy hozzáment saját magához.

EJ egyébként jelenleg párkapcsolati tanácsadóként dolgozik.

Linda Doktar (@lindadoktar_coaching) által megosztott bejegyzés, Febr 15., 2017, időpont: 9:49 (PST időzóna szerint)

 

(via Sun, kiemelt kép: Facebook)

fa esküvő (esküvő, fa,)
Harmadszorra is fával házasodott a perui színész
Különös esküvői szertartásokkal a természet pusztítása ellen harcol Richard Torres.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik