Élet-Stílus

Négy ember álma teljesült egyszerre: összeházasodtak az ikerpárok

Így tervezték, máshogy nem is érdekelte volna őket az egész.

Brittany és Briana egypetéjű ikrek. A 32 éves lányok nemrég házasodtak, természetesen egy napon, mindketten Salyers vezetéknevű, 34 éves férfihoz mentek hozzá. Igen, Josh és Jeremy Salyers is egypetéjű ikerpár.

A két lány a People-nek elmondta: már az óvodában elhatározták, hogy ikrekkel kötik össze az életüket. Tudták, hogy erre nincs túl sok esély, hiszen úgy kellett megtalálniuk az igazit, hogy közben testvérük álmainak beteljesülésére is kellett gondolni.

Mint kiderült, ugyanígy voltak ezzel a fiúk is – Josh és Jeremy is úgy érezte, nehéz nem ikerrel randizni, hiszen egy egyke (de legalábbis ikerpár nélkül élő) sosem érzi azt a fajta kötődést, amit ők. Kizártnak tartották, hogy nem ikrek lesznek a feleségeik.

Tavaly, a twinsburg (Ohio) ikerfersztiválon a két pár találkozott. Azonnal érezték egymásról, hogy ők lehetnek az igaziak.

Közzétette: Briana Deane – 2018. február 10., szombat

 

A két ikerpár az idei rendezvényen házasodott össze: Jeremy elvette Brianát, Josh pedig Brittanyt. A szervezés a lányok részéről nem volt túl bonyolult, lévén, hogy amúgy is mindig mindent együtt csinálnak, és az ízlésük is nagyon hasonló. Az egyetlen problémát az okozta, hogy elég messze laknak Ohiótól.

A két pár együtt fog élni egy nagy közös házban, ott nevelik majd fel megszületendő gyerekeiket, akik feltehetően eléggé hasonlítanak majd egymásra.

Közzétette: Lisa Ganz – 2018. augusztus 6., hétfő

 

Kiemelt kép: Facebook

Hercegnőkként ünneplik századik szülinapjukat az ikernővérek
Csak a szűk család hivatalos a bulira, de így is rengetegen lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik