Szórakozás

Istenes Bence: Elfogadtak a német tévénézők

Istenes Bence alig egy évvel Németországba költözése után megkapta a német X-Faktor műsorvezetői pozícióját. Évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudta felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel, és tudta megkezdeni külföldi karrierje felépítését. Annyira örül az állásnak, hogy alig meri elhinni. Felkerestük, hogy megtudjuk tőle új munkájának részleteit. 

Istenes Bence a német X-Faktor műsorvezetője lesz
Igaz, erről a német csatorna oldalán még nincs infó.

Istenes a németországi X-Faktor műsorvezetője lesz Charlotte Würdiggel együtt, valamint a social media host feladatait is ő látja majd el. A műsor augusztustól lesz látható a Sky csatornán. Ezzel a lehetőséggel egy álma vált valóra, ami egyben azt is igazolja számára, hogy megérte a befektetett munka, energia és az a sok viszontagság, amit a cél érdekében a családjával együtt vállalt. A másik műsorvezetővel egyelőre minden jól alakul:

Még csak pár napja forgatunk együtt, így csak felületesen ismerjük egymást, de az már kiderült, hogy remekül tudunk együtt dolgozni, és jól kijövünk egymással.

Bár anyanyelvi szinten beszél németül, a forgatások megkezdése előtt volt benne félelem, hogy bár mindent megért, jól is beszél, de mivel 12 éven át nem használta a nyelvet, vajon visszajött-e annyira a tudása, hogy az a műsorvezetéshez is elég legyen. Az elmúlt két nap forgatásai azt igazolták, hogy ezen nem kell tovább aggódnia, napról-napra jobb lesz a nyelvtudása, ami magabiztosságot is ad neki.

Attól sem tart, hogy a német tévénézők nem fogadják majd el őt mint a magyar műsorvezetőt, eddigi tapasztalatai alapján nincs félnivalója. A forgatások során a stábon belül, a sajtóban, a közösségi média felületeken és a felvételeken is egyaránt pozitívan fogadták az emberek.

A német X-Faktor egyébként főképp struktúrájában tér el a magyar verziótól. Itt több a felvett adás, több a válogató, van tábor, de nincs mentorház, és mindössze három élő show-t láthatnak majd a nézők.

Csobot Adéllal közös terveiről így beszélt Istenes:

Alapvetően kétlaki életre rendezkedtünk be, és a jövőben is ezt tervezzük, így a magyarországi munkáinkat sem szeretnénk feladni. Ha bármelyikünk életében olyan lehetőség jön, amit szeretnénk és el is tudunk vállalni, akkor igyekszünk úgy szervezni majd az életünket, hogy ezt meg is tudjuk tenni.

Kiemelt kép: Instagram / @benistenes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik