Szórakozás

Istenes Bence a német X-Faktor műsorvezetője lesz

Istenes Bence karrierje 2008-ban a VIVA Tv-n kezdődött, ahonnan két és fél év után igazolt át az RTL Klubhoz. A csatornánál viszonylag hamar felfigyeltek a tehetségére, 2013-ban például már az X-Faktort vezethette Lilu oldalán. A műsorvezető végül 2017 tavaszán döntött úgy, hogy családjával Németországba költözik, hogy ott is szerencsét próbáljon.

Istenes Bence majdnem meghalt a születésekor
A műsorvezető édesanyjának azt javasolták az orvosok, hogy búcsúzzon el újszülöttjétől.

És milyen jól tette, hiszen alig egy évvel a költözés után máris a német X-Faktor egyik műsorvezetője lehet.

Voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel, hiszen évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudtam felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel és megkezdeni külföldi karrierem felépítését. Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok, s mindent megteszek majd, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon

mesélte a Blikk magazinnak Istenes, aki azt is hozzátette, hogy a tehetségkutató német verziójában olyanok ülnek a mentorszékekben, mint például a rapper Sido vagy a Modern Talking frontembere, Thomas Anders.

Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, viszont erősebb az online jelenlét. Ami azt jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a közösségi média házigazda feladatait is én látom majd el

– tette hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta a magazinnak, hogy egyáltalán nem szeretne végelegesen Németországba költözni, különösen mivel felesége, Csobot Adél már a második gyermeküket várja.

A műsort sugárzó német Sky oldalán Istenesről még nem adtak hírt.

(Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik