Szórakozás

VV Fanni külföldön van a gyanúsított nagybátyja szerint

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

A Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi vallomása egy hete került nyilvánosságra, miután korábbi ügyvédje és nagybátyja mesélt róla. Dr. Brodmann Péter tartja magát ahhoz, hogy rokona ártatlan, hiszen csak segíteni akart. Állításuk szerint egy közös ismerős kérésére vitte el VV Fanni alélt testét az otthonából.

Ez lenne a VV Fanni megölésével gyanúsított férfi vallomása
A Novozánszki család ügyvédje szerint életszerűtlen zagyvaság a történet.

Most az is kiderült, hogy ez a közös ismerős VV Fanni sokat emlegetetet, állítólagos barátnője, B. Erika, aki a feltételezett gyilkos eszközt, a kötelet is adta a gyanúsítottnak.

Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába

– mondta a Borsnak Brodmann.

Ha a történetük nem lenne eddig is elég zavaros, a felmentett ügyvéd azt az elképzelését is megosztotta, hogy hol lehet VV Fanni.

Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték.

Kiemelt kép: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik