Szórakozás

Ez lenne a VV Fanni megölésével gyanúsított férfi vallomása

A valóságshow szereplő meggyilkolásával gyanúsított B. László november óta előzetes letartóztatásban ül. Biztonsági kamerák bizonyítják, hogy ő cipelte ki az eszméletlen VV Fannit a lakásából. A férfi mindezt elismerte, azt azonban tagadja, hogy köze lenne a lány halálához.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
Kiderült, mivel ölhették meg VV Fannit
A gyilkos fegyveren két férfi DNS-ét is megtalálták.

Most felmentette ügyvédje, egyben nagybátyja kapott jogosultságot arra, hogy elmondja, szerintük mi történt azon a bizonyos november 20-i napon.

Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van

– mesélte a Blikknek Brodmann Péter.

A Novozánszki család jogi képviselője, Lichy József azonban nem hisz a történetben.

Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik