Szórakozás

VV Fanni anyja: Az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van

Hónapok óta előzetes letartóztatásban ül az a férfi, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. Habár a lány megölését tagadja, az egyértelmű, hogy ő hurcolta el az egykori Való Világost a lakásából. Emellett a rendőrség kihallgatja Novozánszki Fanni állítólagos barátnőjét is, akiben édesanyja már korábban sem bízott.

Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van

– mondta a Blikknek Novozánszki Katalin.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV Fanni autóját a halála után is használta valaki
Ráadásul meg is bírságolták, amit most a gyászoló édesanyának kellett kifizetnie.

VV Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József úgy érzi, hamarosan tisztább képet kapnak, köszönhetően a nyomozói munkának.

Én ilyen profi rendőri munkát talán még soha nem láttam. Bevetik a ma megtalálható legjobb csúcstechnikát, és a nyomozói munka is minden apró részletre kiterjedő. Legjobb tudomásom szerint, ha nem is őrült gyorsasággal, de egyre jobban kezd összeállni a mozaik minden darabja.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik