Szórakozás

Varga Viktor nyílt utcán vizelt, miután összemocskolt egy taxit

A Blikknek nyilatkozott egy taxisofőr, aki tegnap éjjel szállította Varga Viktort. Többszörösen is megbánta, hogy miután felismerte, felvette az utast, mert azt hitte, tud viselkedni.

Taxisofőrként nem először lát botrányosan viselkedő részegeket, de amit Varga Viktor művelt, még őt is kiborította.

Leette gírosszal az üléshuzatot, lepotyogott a földre a hús. Miután kiszálltak az autóból, a többiek bementek a szórakozóhelyre, de Viktort feltartóztattam, hogy fizesse ki a takarítás árát

– mesélte a felháborodott sofőr. Ötezer forintot ajánlott a takarításra, pedig ilyenkor majdnem egy napra kiesik a munkából a sofőr, ráadásul a takarítás végül harmincezerbe fájt neki.

Végül visszajött a másik két barátja, és hisztizni kezdtek, hogy nincs náluk ennyi pénz, és ne tegyem tönkre őket. Kértem, hogy ne hagyjanak pácban, erre Viktor azt mondta: „hugyozok rá”, majd lehúzta a sliccét, és vizelni kezdett a nyílt utcán.

Varga Viktor kicsit máshogy emlékszik a történtekre:

Valóban ettem a kocsijában, és lepotyogott a hús, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen agresszív volt velünk a figura. Egy darab hús esett le, amiért 30 ezer forintot akart kérni, ezt túlzásnak tartottam.

A vizelésről fotó is készült, így azt kár lett volna tagadni.

Kiemelt kép: Instagram / @cinthyadictator

Ajánlott videó

Olvasói sztorik