Szórakozás

Hajdú Péter: Ilyen még soha nem volt az Esti Frizbi történetében

Kerényi Miklós Gábor az utolsó pillanatban, az adás felvétele előtt néhány órával mondta le az Esti Frizbiben való szereplést, tudta meg a 24.hu. Ilyen a műsor történetében összesen egyszer fordult elő, Kelemen Annával — ezt már Hajdú Péter, az ATV-s műsor vezetője mondta el megkeresésünkre.

KERO-t hetekkel ezelőtt hívták a műsorba, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni.

Nyílt levelet írt Kerényi Miklós Gábor egykori áldozata
Kero hétfőn este letagadta, vállfával ütötte egy akkor 13 éves fiú pucér fenekét, a férfi most reagál az elhangzottakra.

Egy ideje kézrátétellel gyógyít, ezt szerette volna megmutatni a műsorban. Nyilván nem engedtük volna neki.

– nyilatkozta nekünk Hajdú Péter, majd hozzátette, megígérték Kerényinek, hogy egyik áldozatával sem fogják szembesíteni, amit be is tartottak volna. Ennek ellenére KERO az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt.

Ilyen egyébként, mármint hogy valaki utolsó pillanatban hagyja cserben a produkciót, a műsor történelmében eddig egyszer volt: Kelemen Anna lépett vissza a forgatás előtt kicsivel

– emlékezett vissza Hajdú.

KERO (Array)
KERO kézrátétellel gyógyít és olykor telepátiával mozgatja meg színészeit
Az Operettszínház művészeti vezetője pozitív energia sugárzásával képes gyógyítani, ráadásul más képességei is vannak.

Felmerül a kérdés, hogy miért döntött így KERO. Hajdútól megtudtuk, tegnap este valaki átküldte Kerényinek a róla készült paródiavideót, ennek hatására – elmondása szerint – pánikroham tört ki rajta, és mentőt kellett hívni hozzá.

A műsor lemondását is ezzel indokolta: rájött, hogy az ő szavait kiforgatja a sajtó, ezért nem kíván szerepelni.

Kiemelt kép: Instagram/Hajdú Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik