Szórakozás

Pápai Joci: Nagy áttörés, hogy egy roma fiú meg tudta nyerni ezt a versenyt

A Dalt megnyerő, így a hazánkat májusban majd Kijevben képviselő 35 éves énekes a Blikknek adott intrjújában beszélt többek közt arról, hogy a sok megjelent poszt és cikk ellenére semmi probléma nincs közte és a Tóth-lányok között, sőt kimondottan jó kapcsolatot ápol az énekesnőkkel.

“Nem tudtam figyelni az eseményeket, de őszintén, nem is nagyon érdekeltek. Gabival és a családjával jó a viszonyom, a szüleivel is találkoztam, megölelgettük egymást. Verával sincs köztünk feszültség, azóta írt nekem egy pár szót, nagyon jólesett” – mondta el Pápai Joci, akinek karrierje egyébként éppen akkor kezdődött el, mint Tóth Gabié, csak neki 12 évet kellett várnia az igazi nagy sikerre, miközben családja tartotta benne az erőt.

“Mélyen voltam, nagyon mélyen, amikor a gyerekeim, a családom a szüleim és az Isten adott nekem végig erőt. A zenei kudarcok, a pályafutásom kudarcai íratták velem az Origót, ami 31 évet foglal össze. Mivel én hívő ember vagyok, úgy vélem, nincs joga az embernek ahhoz, hogy elvegye az életét, amit szülei és az Isten adott neki, ez egy olyan fajta gyávaság, amikor megfutamodik az ember. (…)

Számomra ez egy nagyon nagy áttörés, hogy egy roma fiú meg tudta nyerni ezt a versenyt, ami egy nagy üzenet is egyben, hiszen az összefonódás és az elfogadás nagyon nagy része az Eurovíziónak”

– nyilatkozta az Eurovízióra készülő énekes, aki mindössze egy nap alatt írta meg Origo című dalát, aminek “minden rezdülésében ő maga van benne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik