Szórakozás

Majka: 2017-ben hír még az, hogy valaki cigány, afro, meleg vagy zsidó?

Nem csitulnak a kedélyek Pápai Joci győzelme és Tóth Gabi kiesése körül, habár Majka szerint az egész egy felfújt műbalhé. Szerinte csak az emberek, vagy ahogyan ő nevezi a “műmagyarok” kis része veri a billentyűzetet A Dal 2017 nyertesének etnikuma miatt. Holott az egész nem kéne, hogy téma legyen.

A tény az, hogy ország nagyrésze büszke arra, hogy Pápai Joci dala megy az eurovízióra. Az indulók közül az emberek ezt szerették a legtöbben, ezért is szavaztak rá! Kit érdekel, hogy mit gondolnak egyes barmok, akik azt hiszik, azért magyarok, mert a billentyűzetüket használva ráülnek az internet névtelen lovára, és hátrafelé nyilaznak? Tényleg 2017-ben hír még az, hogy valaki cigány, afro, meleg vagy zsidó? Ki a faszt érdekel?

– kezdte közösségi oldalán a rapper, aki őrjöngve ujjongott barátja győzelmének.

Majka szerint egyébként az is “patkányság”, hogy egyes lapok úgy állítják be a helyzetet, mintha Tóth Gabi raplizna a kialakult helyzet miatt.

Semmi baja Tóth Gabinak Pápai Jocival. Se Tóth Verának! És ezt mindenhol le is nyilatkozták. Akkor miért teszitek mindenhol címlapra, hogy “óriási balhé”, “Áll a bál”, “Tóth Gabi visszavág”..?? Nyilván nem szeret senki elveszteni egy versenyt, de miért kell azt a látszatot kelteni, mintha ezt gyűlölet övezné?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik