Szórakozás

Kállay-Saunders András: Támogatni kell a magyar indulót, akkor is, ha nem tetszik a dala

Mint ahogyan minden évben, most is akadnak elégedetlenkedők, akik nem támogatják az Eurovízió magyar indulóját. Kállay-Saunders András szerint nem túl okos dolog, hogy a külföldiek azt látják, hogy a saját énekesünket bántjuk, mindezt ráadásul úgy, hogy a nemzetközi versenyben szeretik Pápai Jocit és a dalát.

Sajnos hasonlóan, mint amikor én képviseltem Magyarországot, azt látom, hogy a saját országunkból érkeznek a negatív hosszászólások a külföldi oldalakra is és ez nem jó dolog. Szerintem bárki képviseli az országunkat, azt támogatni kell, akkor is, ha nem tetszik a dal. A külföldi országok egyébként mind imádják a Pápai Joci dalát. Támogassátok őt ti is. Én tudom, hogy milyen fontos azt érezni, hogy mögöttem van a saját országom

– kezdte videójában az énekes, aki meglepő módon nyilatkozott saját versenydaláról is.

Mindenkinek vannak kedvenc előadói, de ez egy dalverseny. Arról szól, hogy melyik dal fog a legjobban működni kint. Nem biztos, hogy amit itthon szeretnek, az kint is működni fog. Követem a külföldi listákat és a top nevek mindig Tóth Gabi és Pápai Joci voltak, a mi dalunk mindig csak második vagy harmadik volt. Szeretem a saját dalunkat, a Seventeent, de úgy érzem, hogy a Tóth Gabi dala vagy a Pápai Joci dala sikeresebb lehet, mint a miénk. És ezt el kell fogadni, szóval szerintem tökéletes döntés született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik