Belföld

Rogán Cecília helikopterrel vitte férjét lagziba

Szálltak rendelkezésére. Szívességből. Az nem a miniszternek, hanem a feleségének szólt.

Több lap is úgy tudja, a miniszter helikopterrel ment egy szabolcsi esküvőre. A politikus ezt először tagadta, perrel fenyegetőzött, arra pedig már nem is reagált, amikor a Népszabadság elküldte neki azt a képet, amely ezt látszik igazolni.

A felvétel szerint Rogán Antal és családja a budaörsi reptéren a helikopterből egy német rendszámú Mercedesbe ült át. A lap szerint a politikus Szabó Zsófia esküvőjére ment helikopterrel.

Ezt az üzemeltető cég vezetője csak azt követően ismerte el, hogy a lap Rogán Antalnak elküldte a fényképet. Akkor azt írta, hogy a szívesség nem a miniszternek szólt, hanem a nejének, mert cége a Nakama Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa.

A megállapodás szerint az út költségeit a két cég lebarterezi egymással. A Bors szintén beszámolt a miniszteri útról, és meg is kérdezte Rogán Antal sajtósától, miért volt szükség a helikopterre. Az első válasz szerint a család kocsival ment az esküvőre, amiről kora reggel jött vissza.

Sajnos a templomi és a polgári szertartásról is lemaradtunk, mert hosszú volt az út, és a délelőtt folyamán én még dolgoztam. Az esküvőn csak éjfélig maradtunk, a menyasszonytánc elején jöttünk el. Nagyon jól éreztük magunkat, Kis Grófo kiváló bulit csinált.

Jakab Tamás, a Fly-coop Kft. tulajdonosa viszont a bulvárlapnak is elismerte, hogy az ő gépével repültek és ugyanazzal érvelt, mint a Népszabadságnak.

Mint korábban megírtuk, a Nakama & Partners médiaügynökség Sarka Kata és Rogán Cecília közös vállalkozása. A Bors és a Blikk percről perce tudósított az eseményről, így az is tudható, hogy Szabó Zsófi fátylát hat kis koszorúslány – köztük Hajdú Péterék Noncsija – vitte, a gyűrűket pedig meglehetősen megszeppent keresztfiára, Hajdú Dávidkára bízták.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik