Szórakozás

Hajdú Péter: Szánalmasnak tartom, amit Balázsékkal műveltek

A hét egyik legnagyobb botránya a Class FM reggeli műsora, a Morning Show körül alakult ki. Röviden ez történt:

  • November 19-én lekapcsolják a rádiót, mert eddig tart a Class FM frekvenciaszerződése, ezért megszűnik a Morning Show is.
  • A rádió kedden váratlanul kiadott egy közleményt, miszerint szerdán már nem is lesz műsor, mivel az egyik műsorvezető, Sebestyén Balázs televíziós munkáira szeretne koncentrálni. Ő erre egy Facebookra posztolt videóban válaszolt, nettó hazugságnak nevezve a közleményben írtakat.
  • Aztán kiderült, hogy mégis lesz műsor szerda reggel, adás előtt és adás után is beszélgettünk a műsorvezetőkkel.
  • Kérdésünkre Sebestyén Balázs elmondta, nem tartja kizártnak, hogy Andy Vajna rádiójánál, a Rádió 1-nél folytatják.

Az esetről és az Andy Vajna tévéje körül kialakult felháborodásról kérdeztük Hajdú Pétert, aki korábban a TV2 meghatározó arca volt, de nemrégiben a tévécsatorna mégis hátat fordított neki. Azóta Hajdú az ATV-n folytatja. A tévészemélyiség a 24-hu-nak úgy nyilatkozott,

Szánalmasnak tartom, amit Balázsékkal műveltek, nem értem, miért nem lehetett elegánsan elköszönni tőlük.

Sebestyén Balázs korábban úgy nyilatkozott lapunknak, nem kizárt, hogy megegyeznek Andy Vajna rádiójával, ha garantálnak látják, hogy a szólásszabadságuk nem sérül. A szintén Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 belső működéséről sokat tudó Hajdú úgy véli, a Morning Show rajongói nem fognak emiatt elpártolni a műsortól, és a műsorvezetők

akkor sem adták el a lelküket, amikor Simicska Lajos volt a tulajdonosa a Class Fm-nek, és most sem fogják. 

Azt is szerettük volna megtudni, mit gondol a TV2 hírműsora, a Tények legutóbbi, nagy port felkavart riportjairól és karaktergyilkosság-kísérleteiről, de Hajdú Péter úgy felelt, nem tud véleményt alkotni, mert az ATV híradóját nézi, de Andy Vajnának biztosan nincs köze hozzá, hiszen ő nem a Tények szerkesztője. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik