Szórakozás

Balázs bejelentette: mégis lesz Morning Show ma a Class FM-en

Morning Show
Morning Show

Váratlan közleményt adott ki kedd délután a Class FM sajtóügynüksége, amiből kiderül, hogy mától már nem hallhatják a rádióhallgatók a megszokott formában a Morning Show-t. November 19-ig ugyanis már csak ismétléseket sugároznak Best of Morning Show címen. A közleményben azt is kiemelik, hogy a műsorvezetők szerződése ugyan december 31-ig él, de elfogadják, hogy Sebestyén Balázs a rádiózás helyett inkább a tévés munkáira szeretne koncentrálni.

Balázs azonban nem szeretne jobban a tévézésre koncentrálni, idén már forgatása sem lesz. A Facebookon videóban üzente meg, hogy a Class FM hazudik. Kollégáival, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival ugyanis egyáltalán nem terveztek visszavonulni, nem ők akartak idő előtt felállni. A vezetőség kedd reggel, egy levélben értesítette őket arról, hogy szerdától már nincs szükség a munkájukra.

Balázs facebookos bejegyzését százezrek látták, több mint tízezren megosztották és rengeteg hozzászólást is kapott. Talán ezt látva lépett a Class FM vezérigazgatója, aki felhívta Balást, hogy mégis legyen ma Morning Show.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik