Szórakozás

Pucéran pizzáznak, bikiniben söröznek Victoria Beckham modelljei instagramon

Ahogy az várható volt, a felháborodott nők alaposan megtalálták maguknak Victoria Beckhamet, miután a New York-i divathéten bemutatta legújabb kollekcióját. Az egykori Spice Girl azért kapott most hideget-meleget, mert nagyon sovány modelleken mutatta be az őszi-téli szezonra szánt ruháit, pedig korábban ő maga is kritizálta azt a gyakorlatot, mely szerint csak nagyon vékony lányok léphettek a kifutóra.

I ❤️ Joe. Always so honest x vb #VBSS17 #NYFW

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép, 2016. Szept 11., 14:12 PDT

Tény, hogy a lányok többsége nagyon fiatal, nagyon vékony, és némelyiküknek kiállnak a bordái is, de instagramjuk alapján esznek- isznak eleget – vagy csak

azt szeretnék bizonyítani, hogy nem a divatipar áldozatai, nincsenek étkezési zavaraik, csupán ezt dobta nekik a génlottó.

arrivederci

Mica Arganaraz (@micarganaraz) által közzétett fénykép, 2016. Aug 15., 04:40 PDT


Mostani bemutatója után Victoria Beckhamet instagramján kezdték először alázni, többek között ilyen kommenteket kapott:

Felfrissülés lenne azt látni, ha @victoriabeckham természetesebb alkatú lányokat alkalmazna. Csupa csont és bőr, csak ezt látom, nem ruhákat.
Naiv dolog azt hinni, hogy ezek a lányok természetesen vékonyak. Igen, vannak vékony lányok, de nem titok, hogy a modelleknek azt javasolják, hogy éheztessék magukat, és ha 36-osnál nagyobb a méretük, azonnal lealázzák őket.

Más kommentelő azon sajnálkozott, milyen rossz nézni, ahogy a popsztárból divatikonná avanzsált tervező oldalán nők szégyenítik meg egymást.
Victoria Beckhamet egyébként már tavaly ősszel is azzal vádolták, hogy “csontvázakat küldött a kifutóra” tavaszi kollekciója New York-i bemutatóján.

(via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik