Élet-Stílus

Kiröhögik a New York-i divathéten pózolókat

Vanessa Friedman, a New York Times kritikusa, illetve Bryanboy divatblogger is többször hangot adott már annak, mennyire nem értik, amikor az őszi divatheteken nők és férfiak kabátban vonulnak az utcán.

Kis kutya, hatalmas szőrme

Ezt írta Friedman a Twitterére posztolt fotó mellé, amin egy bemutatón a telefonját nyomkodó nő látható, aki valóban egy méretes kabátban üldögél. A szerző azt is megjegyzi, odakint közel 30 °C van, így nemcsak ott lenne indokolatlan a ruhadarab, de beltéren meg pláne.

Hiába van hasonló időjárás már évek óta az őszi szezon elején, mivel egy-egy hangsúlyos kabáttal vagy dzsekivel sokat lehet dobni egy unalmas szetten is, így sokan vetik be ezt a “trükköt”, hogy majd jól nézzenek ki a “spontán” fotókon. A másik érthetetlen trend (például a fejlécképünkön is) a vállra dobott kiskabát: aki legalább egyszer próbálta, tudja, hogy maximum akkor nem esik le, ha a testünkhöz szorítjuk a karunkat, minden más esetben – például telefonnyomkodásnál – méterenként igazgatni kell.

New York fashion week here we go! Wearing @mishacollection pants and bodysuit before Misha Collection fashion show #nyfw

Mary Leest (@maryleest) által közzétett fénykép, 2016. Szept 10., 04:53 PDT

Fejlécképünk: Europress / Getty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik