Szórakozás

Kulcsár Edina párjával kezdett közös vállalkozásba

A Miss World eddigi legeredményesebb hazai versenyzője, Kulcsár Edina új vállalkozásba fogott, mely szorosan kapcsolódik szépségversenyzői és modell múltjához. A négy hétvégés, mentorprogramnak nevezett tanfolyamon olyan fiatal lányoknak adnak útmutatást, aki modellkarrierjüket szeretnék fel- vagy továbbépíteni, vagy akik szépségversenyen akarnak eredményesen szerepelni.

Az oktatósorozat során a résztvevőket szakértők segítségével készítik fel mindarra, amivel ez a szakma jár. A tanfolyam sajtóbemutatóján több mentor is megszólalt, a népszerű fotós, Borzi Vivien arról beszélt, milyen kevés a legtöbb lány önbizalma, Dobó Ági egykori szépségkirálynő pedig hangsúlyozta, hogy sosem szabad úgy aláírni egy szerződést, hogy el sem olvassák azt. Ő egyébként a modellélet jogi vonatkozásaira okítja a résztvevőket.

Fotó: Berecz Valter/24.hu Balról jobbra: Kulcsár Edina, Láng Eszter, Borzi Vivien és Dobó Ági
Fotó: Berecz Valter/24.hu
Balról jobbra: Kulcsár Edina, Láng Eszter, Borzi Vivien és Dobó Ági

 

A mentorok között van a szexuálpszichológus Hevesi Krisztina is, aki szerint drámai, hogy a mai fiataloknak nincsen példaképe. A bőrápolást és sminkelést Larion Oscar sminkmester oktatja, az egészséges táplálkozást pedig Kovács Dóritól tanulhatják meg a jelentkezők. Szily Nóra life-coachként segíti a résztvevőket, Szabó László pedig beszédtechnikai tréninget tart. A szépségkirálynő és a mentorok azt ígérik, a tanfolyam végeztével sem engedik el a lányok kezét, szereplési lehetőséget biztosítanak az Édes Életben, és már most tárgyalásokat folytatnak külföldi modellügynökségekkel. A vállalkozást Kulcsár Edina párjával, Szabó András Csutival közösen alapította.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik