Szórakozás

Tatár Csilla kisbabájától teheti függővé, hogy Jakupcsek helyébe lép-e

Tatár Csilla (tatár csilla, )
Tatár Csilla (tatár csilla, )

A stábtól kiszivárgott információkra hivatkozva a Bors már biztosan tudni véli: Tatár Csilla léphet Jakupcsek Gabriella helyébe a Magyarország, szeretlek! műsorvezetői helyén, tehát hamarosan őt lehet majd látni Csiszár Jenő partnereként a köztévé képernyőjén.

A műsorvezető ugyan nem kívánt megszólalni a témában, a lap informátora azonban arról beszélt, vannak aggodalmai a nemrég szült anyukának.

“Nehéz helyzet Jakupcsek Gabriella helyére lépni, s közben fél és nagyon bizonytalan is, ami érthető, hi­szen Csilla egy gyönyörű hathetes kisfiú édesanyja. (…) Végül is egy hónapban csak két forgatási nap van, azalatt veszik fel az összes adást. Akkor viszont egész nap dolgozunk. Úgy tudjuk, Tatár Csilla végül belevág, de ha a babának nem tetszik az új környezet, akkor visszalép. Reméljük, erre nem kerül sor. Hamarosan lesz egy próbafelvétel, hogy ne vakon kelljen fejest ugrania a feladatba.”

Az egyébként már hivatalosan bejelentett tény, hogy Tatár Csilla hamarosan mindenképp munkába áll; a január 23-án induló, A Dal című műsorban ezúttal is ő lesz látható Harsányi Levente oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik