Szórakozás

Mahó Andreát sütőporral is lepték már meg

Mahó Andrea egy nagyszabású jótékonysági koncerten van túl; az énekesnőt az év utolsó napjainak programjairól faggattuk, és persze az ünnepi szokások is szóba kerültek.

“Lesz munka bőven, karácsonykor is van előadásom, és szilveszterkor is nagyüzem. Már megszoktam, hogy mi színészek akkor dolgozunk, mikor az emberek pihennek, hiszen mi szórakoztatjuk őket. A jótékonysági koncertem mindenképpen megalapozta az ünnepi hangulatot, hiszen szinte mindenki ott volt akit szeretek, a színpadon és a nézők között egyaránt. Közösen énekelni és ünnepelni a karácsonyt pedig nagyszerű dolog. 

Amúgy is nagyon szeretem a karácsonyt; a családommal lehetek. A nővéremék is hazautaznak minden évben, nálunk az ünnep tényleg a meghittségről és a szeretetről szól. Bár én egész évben törekszem erre, de ilyenkor az emberek még nyitottabbak beengedni a szeretetet” – mesélte a színésznő, aki a karácsonyi ajándékozás kapcsán különös rajongójáról is beszélt.

Nálam soha nem az ajándék a lényeg , hanem azok az érzések amik ilyenkor felerősödnek, bár mindig csodás ajándékokkal halmoz el a családom és én is igyekszem olyat ajándékozni, aminek tudom hogy igazán örülnek. Szeretem személyre szabottan még a csomagolást is megtervezni…

Régebben volt egy rajongóm, aki udvarolni szeretett volna, és furcsábbnál furcsább ajándékokat tett le nekem a színház portájára. Kaptam például spanyol szótárt, sütőport, babát, tescós utalványt…”

– mondta el Andrea, aki kis bepillantást engedett családja vidám karácsonyaiba is.

“Édesanyám remek szakács és mindig hatalmas lakomával készül. A hagyományos ételek mellé mindig becsempészünk új ízeket is. Ilyenkor én is szeretek a konyhában forgolódni, leginkább süteményt szeretek sütni, mert az egy igazán kreatív elfoglaltság. 

Az utóbbi években rengeteget nevetünk, az étkezések nagyon viccesre szoktak sikerülni. A nővérem párja ugyanis olasz, és a szüleimmel való kommunikációban nagy segítségére van a keze. Aztán amikor a nővérem úgy dönt a szentestei vacsorán, hogy inkább eszik, mint fordít… akkor gyakorlatilag az egész kommunikáció átmegy egy nagy Activitybe. A viccesnél is viccesebb szituációk alakulnak ki ilyenkor.”

december 21. 1 nappal a koncert után…köszönöm a gratulációkat, nincs időm mindenkinek külön válaszolni, így csokorba…

Szerző: Andrea Mahó2015. december 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik