Szórakozás

Mahó Andreát nehéz levenni a lábáról

Az énekesnő sok gyereket szeretne, de eddig nem találta meg a megfelelő partnert ehhez.

Mahó Andreának sok udvarlója akad, de még külföldi milliomosokat is kikosarazott, mert nem látta bennük a társat. A 36 éves énekesnő már egy éve szingli, de nem bánja, hogy nincs tartós párkapcsolata.

“Valóban nincsen párkapcsolatom, de mindig meg akar hódítani valaki. Nehéz megtalálni álmaim lovagját, de érzem, hogy már közel van, és tudom, hogy létezik. Csak azért, hogy azt tudjam mondani, hogy van és nem olyan az illető, inkább ne legyen. Én régivágású vagyok, és egy igazi romantikus úriembert képzelek el magam mellé, aki le tudna venni a lébamról – de eddig nem sok ilyet ismerek” – mondta a Hír24-nek a közben anyaságra készülő Andrea.

“Sok gyermeket szeretnék, de még nem tudom, hogy mikor jön el az idő. Addig is a táborok és a gyerekklubom kis tagjait terelgetem. A gyermekek és én is szuperül éreztük magunkat együtt, régi vágyam volt hogy velük foglalkozhassak. Az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy ragaszkodnak hozzám, azt, hogy pótmamának gondolnak-e, nem tudom. Nagyon sokat beszélgetek velük, nem csak a szakmai dolgokról, hanem az élet dolgairól, ami érdekli őket. Szívesen megosztom a gondolataimat. Üdítő a nevetésük és kiváncsíságuk, a memóriájuk irigylésre méltó. Pillanatokon belül megjegyeznek dalszövegeket, jelenetket” – tette hozzá Mahó Andrea.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik