Szórakozás

Webber személyesen gratulált Mahó Andreának

A színésznőnek az Operaház Fantomja hozta meg a sikert, előadásához maga Andrew Lloyd Webber is gratulált.

Kapcsolódó cikkek

Az udvarló külföldi milliomosokat kikosarazó Mahó Andrea a musicalek szerelmese. A színésznő boldogan énekli a dalokat, főleg azt a bizonyosat, amelyhez még Webber is személyesen gratulált neki.

“Mind közül talán Az Operaház Fantomja áll a legközelebb hozzám. Minden dal, amit énekelni fogok fantasztikus emlékeket idéz meg, és ettől még izgalmasabb számomra. Ez volt életem első igazán nagy musicalje, ami meghozta nekem a hírnevet és sikert. Egy olyan dal, amihez a világhírű zeneszerző, maga Sir Andrew Lloyd Webber személyesen is gratulált nekem. Csodálatos emlékként őrzöm. Mindig fedezek fel egy kis pluszt a zenéjében és a szövegében, már nagyon várom, hogy novemberben a Musical Fesztiválon is előadhassam a dalt” – mondta Mahó.

“Manapság nagyon divatos, ez a zene közel áll az emberekhez. Én azért szeretem mert sokféle zenei műfajt magába foglal, amitől izgalmas és sokszínű. Nagyon sok esetben találkozunk a saját élethelyzeteinkben is bizonyos szituációkkal, ami ezekben a darabokban megjelenik” – tette hozzá.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik