Szórakozás

Kikosarazta a külföldi milliomosokat Mahó Andrea

Két nagyon gazdag ember is udvarolt az énekesnőnek mostanában, de őt nem a pénz érdekli.

Mahó Andreát bókokkal, finom beszéddel, drága ajándékokkal és vacsorákkal próbálták levenni mostanában a lábáról, hiába.

“Az utóbbi periódusban két nagyon gazdag ember is próbált meghódítani, de én úgy gondolkozom, hogy tőlem lehet akármennyi pénze valakinek, ha nem fog meg benne semmi. Számomra nem ér semmit az a pénz. Ezek az ‘úriemberek’ azt gondolták, ha méregdrága autójuk, házaik, jól menő vállalkozásaik vannak, akkor minden nő a lábaik előtt hever. Nem szeretem, ha valaki kérkedik a pénzével. Nagyon sok ajándékkal leptek meg, de úgy éreztem, hogy nem mindent illendő elfogadnom, ugyanis hiú ábrándokat nem szerettem volna ébreszteni egyikükben sem. Az apró figyelmességeket fogadtam csak el, a drága dolgokat nem. Egyszerűen nem lett volna fair elfogadni, még akkor sem, ha azt hangoztatták, hogy önzetlenül adják. Végül visszautasítottam őket, mert idegen volt számomra az a fajta kommunikáció amit képviseltek” – mondta a Hír24-nek Mahó Andrea.

Az énekesnő azonban nem csügged, bízik abban, hogy egyszer rátalál majd a szerelem. Olyan férfit képzel el maga mellé, aki odafigyel rá és kellő önismerettel rendelkezik.

“Nem járok hetente bulizni csak azért, hogy hátha szembe jön a nagy Ő. Ha az ég szánt nekem valakit – én úgy gondolom biztos hogy szánt -, akkor arról is gondoskodik, hogy valahol találkozzunk és felismerjük egymást. Csak hinni kell benne. Közben azonban én is nagyon elfoglalt vagyok, színházi szerepeim mellett éppen egy nagyszabású musicalkoncertre készülök, így nem is lenne túl sok időm a randevúkra” – tette hozzá Mahó Andrea, aki novemberben a Musical Fesztivál  eseménysorozat első koncertjén lép majd színpadra az Arénában Csengeri Attila, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Sasvári Sándor, Vermes Tímea és Koós Réka oldalán.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik