Szórakozás

Got Talent: Cukibomba, horror és Rékasiék megszállt lánya a harmadik válogatón

A nyilvános pulykadarabolás, extrakínos bűvészpár és jégfűrészelés után elérkeztünk a Hungary’s Got Talent harmadik válogató adásához.

Szombat este az RTL Klub szerkesztői azonnal cukibombát robbantottak: tucatnyi kisgyerek ilyen-olyan táncos és énekes produkciója váltotta egymást a színpadon. A zsűri leginkább az 5 éves Czuczor-Gidai Zsófiától olvadt el, aki humoros versmondó tehetségének köszönhetően négy igent zsebelt be.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Élesváltásként egy legvadabb horrorfilmekbe is beleillő produkció következett. A BodySoMa performancecsoport előadásában egy fiatal lányt a húsáig betolt, hatalmas henteskampókkal akasztottak fel és hintáztattak hosszú perceken át. A srácok annyira taszították az ítészeket, hogy gyorsan négy piros ikszet kaptak.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Egy még vécézés közben is smároló “cikicuki” pár nem túl izgalmas produkciója, egy 70 éves néni fenékvillantós tánca és egy kacsául rappelő hústorony után Détár Enikő és Rékasi Károly közös gyermekének Rékasi Eszternek a produkciója következett.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A 26 éves közgazdász egy Led Zeppelin számot adott elő, ám az ígéretes kezdet után az előadás csúfos véget ért. Horgas Eszter még a produkció közben nemet mondott rá, de végül a többiek is élesen kritizálták. Márkó szerint a lány olyan volt, mint akit megszállt az ördög, és Kovács Patrícia is azt tanácsolta neki, hogy felejtse el az éneklést.

Később az önjelölt “taxitáncos”, Magic Johnny mutatta meg nemlétező tehetségét, aki Csuja Imre szerint annyira darabos volt, mint egy zacskó földimogyoró. Nem volt nála ügyesebb egy színésznő, akinek állítólag hamis mikrofont adtak a kezébe, és Balogh János sem, aki a legmagasabb kiénekelhető emberi hang előadása helyett csak viccet csinált magából. Aztán Magyar Zsolt Arany János klasszikus hősét, Toldit meghazudtolóan tartott ki egy petrencés rudat zseniálisan – csak aztán kiderült, hogy szuperereje szuperkamu, hiszen még Dombi is meg tudta ismételni a produkcióját.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A szombati adásban feltűnt Badár Sándor fia, Tamás is, aki egy bűvészprodukcióval teljesen leejtette a zsűritagok állát. A magát újító bűvésznek nevező srác egy tabletből varázsolt elő egy húszezrest, aztán pedig Csuja Imrének mutatott egy megfejthetetlen kártyatrükköt, ezzel négy igennel a döntőbe varázsolta magát.

Bemutatkozott az Infusion Trio is, akik a klasszikus zene és a könnyűzene ötvözetéből alkottak akkorát, hogy a magyar Got Talent történetében elsőként tutibiztosan kaptak helyet az élő adásban. Csuja Imre megnyomta ugyanis az arany gombot, amelyet minden zsűritag egyszer süthet el a válogatók alatt, és amely egyenes ágon enged bejutást a kedvezményezetteknek. A szerencsés zenekar tagjai Weisz Nándor, a Magyar Nemzeti Filharmónikus Zenekar tagja, Farkas Izsák, aki címszerepet alakít a Vígszínház Hegedűs a háztetőn című előadásában, és Simkó-Várnagy Mihály, aki a Liszt Ferenc Kamarazenekar mellett tanítással is foglalkozik. Hárman egy egész nagyzenekart képesek a színpadra varázsolni, különleges technológiájukkal és hangzásvilágukkal igazán egyedit alkottak.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik