Szórakozás
détár enikő (Array)

Got Talent: Rékasi és Détár lánya is szerepel

24.hu
24.hu

2015. 10. 24. 06:28

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, a 26 éves Rékasi Eszter is feltűnik szombat este a Hungary’s Got Talent adásában. Gigi szinte az anyatejjel szívta magába a zene, a játék, a tánc szeretetét, s bár „civil” szakmája is van, a színpad vonzása őt sem hagyta nyugodni.

“Igazán komolyan soha nem foglalkoztam énekléssel, korábban jártam zeneiskolába, rajzoltam, illetve zongoráztam. Legtöbbet a tánccal foglalkoztam, most ide valahogy mégis egy énekes produkcióval keveredtem. A művészetek iránti fogékonyság bennem részben szülői hatásra alakult ki. Nagyon megviselt a szüleim ismertsége, iszonyúan rettegtem attól, hogy rám csak a szüleim miatt kíváncsiak. Emiatt még jobban bezárkóztam. A gimnáziumban azon röhögtek az osztálytársaim, hogy én szünetben is a radiátort bámultam. Az, hogy mégis itt vagyok, egy olthatatlan kíváncsiságnak a következménye és a határaimnak a feszegetése” – idéz a Blikk Eszter bemutatkozásából.

Gigi szándékát, hogy önál­lóan érvényesüljön, természetesen a szülei is tiszteletben tartják. Détár Enikő is megérti a lánya törekvéseit, olyannyira, hogy bár elkísérte a helyszínre, nem ment be vele a válogatásra. A színésznő nagyon drukkol a lányának, de elmondta, hogy van másik útja is: két nyelven beszél, és mindig kitűnő tanuló volt.

Image: 72953755, Détár Enikõ a Reflektor háziasszonya. 1986-ban végzett a Színház- és Filmmûvészeti Fõiskolán, majd a Vidám Színpadhoz került. 1991-tõl játszott a Rock Színházban, 1996-tól szabadúszó. Déryné-díjas, valamint megkapta az Artisjus elõadómûvészi-díját. papír - scan., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Détár Enikõ, Rékasi Károly és lányuk Eszter régebben (Fotó: Meglepetés)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.