Szórakozás

Got Talent: Extrakínos bűvészpárral és jégfűrészeléssel folytatódott a válogató

Az RTL Klub tehetségkutatójából a hasonmások és a sokkoló különcök sem hiányoztak.

Egy abszolút felejthető, ámde annál kínosabb anya-fia produkcióval indult a Hungary’s Got Talent második castingadása.

A gyorsan távozó család után aztán hasonmások garmadáját kaptuk: a DJ pulttal érkező David Guetta-utánzat, George Michael hazai alteregója, a “figyelemfelkeltésben” jeleskedő magyar Stallone, a nem éppen labdazsonglőr Christiano Ronaldo, egy Elvis utolsó időszakát megidéző imitátor és plasztikázott Jacko-hasonmás után végre az első értékelhető produkció, egy Terminátort utánzó táncos érkezett, akivel még találkozhatunk is a későbbiekben.

Pucérság kontra tehetség

Aztán máris jött az egyik előre beharangozott sokk. A versmondás közben vetkőző alkalmi költőnő produkciója közben Linczényi Márkó zavara mindent vitt, Csuja Imre pedig “szemünk-szánk felállt” beszólással díjazta a nem túl nyerő előadást.

A feszengős perceket a cukiságbomba felrobbantásával oldották. Anyukájával és plüsskutyájával, rózsaszín papucsban érkezett a kilencéves Evelin, aki ritmikus gimnasztika produkciójával és elképesztő hajlékonyságával azonnal levette a zsűrit a lábáról. A cukiságfaktort a kedves nagypapaszerepbe gyorsan átvedlő Csuja fokozta, aki a négy igen felett érzett örömtől síró kislányt felkapta a színpad mellett. Ezt a jelenetet nehéz volt nem imádni, na.

RTL Klub
RTL Klub

A soproni Dirty Dance tánccsoport 206 centis vezető táncosával és különleges ledekkel (?) ellátott ruhájában egy egész kicsit az Attractionre hajazó, mégis egészen egyedi és különleges produkcióval érkezett a zsűri és a közönség legnagyobb elragadtatására.

A viccfaktor

És már jött is a műsor mélypontjának első felvonása: a 30 év korkülönbséggel szerelemben élő bűvészpár női tagja bakit bakira halmozott a színpadon, ráadásul folyamatosan kommentálta saját szerencsétlenkedését a színpadon. Mondjuk, nagyon vicces volt, csak nem úgy, ahogy azt ő szerette volna…. Csuja Imre arca pedig egy tanulmány.

Jött még versmondó, akinek papírról sem ment a verse; kutyát idomító lány színpadról kirohanó kutyával; freestyle labdazsonglőr labdaérzék nélkül…. No és a mélypont második etapja. Visszatért ugyanis a bűvészpáros férfi tagja is, hogy elképesztően amatőr produkciójával tovább fokozza a fokozhatatlant. Nem, a színvonal ezúttal sem emelkedett; igen messze van még az a Las Vegas-i színpad…

Látványból és feszengésből sem volt hiány

Egy überkínos stand up próbálkozás, és egy még kínosabb operaária (sic!) után viszont egy nagyon látványos, bár talán kevésbé színpadra való produkciót láthattunk. A lángoló jégtáblából láncfűrésszel csikóhalat faragó művész végül három igennel menetelhet a folytatás felé.

Bezzeg a Cretin nevű, teljesen értelmezhetetlen produkcióval érkező, és mindössze egymás összevissza verésében jeleskedő fiúcsapat annyira kiakasztotta Horgas Esztert, hogy felállt a zsűriasztaltól, és kisétált a színházból. Ellenben Sebestyén Balázs odavolt, és nagyon menőnek tartotta az “előadást”.

Az előzetest látva pedig jövő héten sem szűkölködünk majd az önjelölt művészekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik