Szórakozás

Éden Nórit rejtegeti a TV2

A többi kiesővel ellentétben Nóri nem szerepel a távozása után a TV2 műsoraiban.

A TV2 Éden Hotel című valóságshow-jában majdnem megerőszakolt, majd kedden este kiszavazott Nóri a csatorna egyetlen műsorában sem szerepelt a kiesése óta. Pedig a bevett szokás szerint a kiesett játékosokat a legrövidebb időn belül az Éden Éjjel műsorvezetői faggatják, és távozásuk okát a Mokkában is megpróbálják megfejteni.

Utánanéztünk, így volt ez eddig az összes kiesett játékos esetében. A pénteken távozók rendszerint már hétfőn megjáták mindkét műsort, a hét közben kiesők pedig már másnap a TV2 vagy a SuperTV2 stúdiójában ültek. Nóri azonban szerdán egyik műsorban sem szerepelt.

A Hír24 szerette volna megtudni a TV2-től, hogy mi az oka Nóri mellőzöttségének. Kérdésünkre, miszerint saját döntése vagy szerkesztési kérdések miatt nem szerepelt eddig, még nem kaptunk választ. Amint megérkezik, frissítjük a cikket.

A TV2 egyébként már elismerte, hogy hibáztak és vizsgálatot indítottak Nóri ügyében. Mint ismert, a valóságshow egyik férfi szereplője, Gábor szexre próbálta kényszeríteni a lányt, majd agresszíven leordította, miután ő erre nem volt hajlandó. Az általunk megkérdezett szakértő azt mondta: a látottakat “jobb helyeken szexuális erőszak kísérletének nevezik”. Miután a Vodafone bejelentette, hogy az eset után nem hirdet a TV2-n, tegnap lezárult a csatorna belső vizsgálata. A közleményből kiderül, hogy a gyártó cég és a TV2 munkatársai is hibáztak, a felelősök írásbeli figyelmeztetést kaptak.

Update:
A TV2 sajtóosztája megírta, hogy Nóri nem szeretne nyilatkozni, ezért nem láthatták a nézők a műsoraikban a kiesése után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik