Belföld

“Jobb helyeken ez szexuális erőszak kísérlete”

Megmutattuk Éden Nóri és Éden Gábor botrányt kavart éjszakáját egy női jogvédő egyesület vezetőjének. Bár a TV2 szerint nem történt erőszak, Spronz Júlia egészen máshogy látja az esetet.

Péntek óta több magyar portál és blog háborodott fel azon a jeleneten, amelyet a TV2 mutatott be az Éden Hotel című realityjében. Az látható rajta, ahogy Gábor ellentmondást nem tűrően közeledik Nórihoz. Többször akarata ellenére megfogdossa, csókolózik vele, kiszívja a nyakát. Nóri a jelenet után, amikor egyedül van, sírva panaszkodik az estéről.

Másnap a Magyar Liberális Párt ügyvivője bejelentette: pártja feljelenti a csatornát a médiahatóságnál, amiért szexuális erőszakot mutattak be bármiféle magyarázat nélkül a valóságshow-ban. A csatorna pedig ugyanekkor közleményben cáfolta, hogy bármi ilyen történt volna. Arra hivatkoztak, hogy Nóri később, már társaságban két szóban tisztázta az esetet, és semmiféle erőszak nem történt.

Megmutattuk – az okkal óriási felhobordást kiváltó – felvételt Spronz Júliának, a párkapcsolati erőszakot elszenvedett nők jogvédelmével foglalkozó Patent Egyesület elnökének. 

Ő egészen máshogy látja a történteket, mint a TV2.

Olvasói sztorik