Szórakozás

Gesztesi Károly tagadja a piálást és a kirúgást

A színész szerint szó sincs arról, hogy alkoholista lenne, sőt állítja, a TV2-nek is ő maga mondott fel.

Gesztesi Károly a Borsnak bevallotta, hogy megviselték az elmúlt napok, de azt mondja, minden hazugság, amiket most összehordanak róla. Állítólag ő maga mondott fel a sorozatnak is, ahol saját elmondása szerint havi 700 ezernél is többet keresett.

“Azt gondolom a kialakult helyzetről, hogy nagy hazugság az egész. Így egyszerűen. Én felmondok egy cégnél, ahol eltöltöttem majdnem 3000 napot. Szépen elbúcsúztam tőlük, de köszönet helyett megint kaptam egy nagy fülest. Nem baj, túlélem. Nagy spórolás van mindenhol, így biztos egyszerűbb. Egyébként nem annyi volt a gázsim, mint amennyit írtak, egy kicsit több” – mesélte nevetgélve a színész, aki azt is elmondta, hogy keményen megdolgozott a pénzéért, hiszen rengeteg szöveget kellett megtanulnia, ami nem is ment volna ittasan.

Gesztesi tehát annak ellenére is tagadja alkoholproblémáit, hogy exfelesége, Liptai Claudia a múlt héten még arról számolt be, hogy az egész család támogatja őt a leszokásban. A színész viszont nem aggódik, szerinte az emberek továbbra is ugyanúgy szeretik.

“Nem tudták kinyírni a karakteremet, ahol csak fellépek, járok az utcán vagy sétálok a Duna-parton, ott szeretnek. Persze látom, hogy most egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki körülöttem, árgus szemek figyelnek. Ez sem baj.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik