Szórakozás

Liptai Claudia támogatja Gesztesit a leszokásban

Kollégái mind kiállnak az alkoholproblémákkal küzdő színész mellett, akit hét év után menesztettek a Jóban Rosszbanból.

Tegnap jött a hír, mi szerint a TV2 napi sorozatának egyik legnépszerűbb szereplőjét, Gesztesi Károlyt kirúgta a produkció. Olyannyira nem számolnak már vele, hogy még búcsújeleneteit is egy másik színész játssza majd el. Gesztesi állítólag részegen és vállalhatatlan viselkedéssel jelent meg a forgatásokon, ellehetetlenítve ezzel a munkát.

Az egyik stábtag, aki ráadásul véletlenül kotyogta el neki, hogy nem dolgozhat többé a sorozatban, azt állítja, hogy Karcsi piálása soha nem befolyásolta a teljesítményét.

“Ő volt a sorozat egyik arca, méltatlanul bántak el vele. Persze, mindenki tudta, hogy nagy bohém, nem vetette mega piát, de arról szó sem volt, hogy miatta ne lehetett volna dolgozni. Ez egyszerűen nem igaz” – mondta a Borsnak a munkatárs.

Gesztesi mellett volt felesége, Liptai Claudia is teljes mellszélességgel kiáll. A színésznő szerint ráadásul gyermeke apja már éppen kilábalt függőségéből, de a váratlan kirúgás ismét padlóra küldte.

“Karcsi most nehezebb időszakot él meg, de mi mind mellette vagyunk. Számíthat a gyerekeire, a családjára. Mindig is legendásan csodás apa volt, és ez ad majd neki erőt most is. Néhány hete maga fordult orvoshoz, és aki valaha próbált már leszokni cigarettáról, kávéról vagy alkoholról, az pontosan tudja, milyen akarat és elszántság kell ehhez. Hat hete egy kortyot sem ivott, jól volt és tervekkel teli. A kirúgás azonban minden erejétől megfosztotta, most újra küzdelmesek a napok. Remélem, hogy minden rendbe jön. Mellette vagyunk” – mesélte Claudia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik