Szórakozás

Gesztesi egy forintot sem kap a TV2-től

Hiába töltött el a színész hét évet a TV2 napi sorozatában, olyan súlyos fegyelmi vétséget követett el, hogy egy fillér végkielégítés nélkül kell távoznia.

Gesztesi Károlyról folyamatosan ellentétes hírek érkeznek a héten, az viszont már biztos, hogy a TV2 kitette a szűrét a Jóban Rosszbanból. Sőt, Füredi Attila búcsújeleneteit is egy másik színész játssza majd el, akinek személyét hamarosan fel is fedik.

Gesztesinek az utóbbi időkben komoly problémái voltak az alkohollal, ezt mindenki elismerte, az azonban már vitát szült, hogy ez kihatással volt-e a munkájára. Többen a védelmére keltek, de a csatorna végül úgy gondolta, hogy az ittas állapotban való forgatásokat és a hiányzásokat nem tolerálja tovább.

Menesztették a színészt, ráadásul a Blikk informátora azt is elárulta, hogy Karcsi egy forint lelépési díjat sem kap, hiszen súlyos szerződésszegést követett el viselkedésével. Hiába volt ő az egyik legjobban fizetett színész a sorozatban – havi 700 ezer forintot is kapott – és hiába volt határozatlan idejű szerződése már hosszú évek óta, most szégyenkezve és üres zsebbel kell távoznia.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik