Szórakozás

Ellenőrizték a színházban Gesztesi Károlyt

A TV2-től alkoholproblémái miatt kirúgott színészt mindenki árgus szemekkel méregette a Stefánia Palota színháztermében.

Néhány napja kiirthatatlanul téma a sajtóban Gesztesi Károly, akit alkoholproblémái miatt rúgott ki a Jóban Rosszban című sorozatból a TV2. A színész állítólag az elmúlt hónapokban szinte mindig részegen, de legalább spiccesen érkezett munkába, és ezzel sok esetben gyakorlatilag szabotálta a forgatást és pénzveszteséget hozott a munkáltatójának.

Ezek után sokakban felmerült a kérdés: ha az egyik munkahelyén így viselkedik, akkor bizonyára kicsúszott a lá­ba alól a talaj, és sem a szinkronban, sem a színházban nem tudja azt a teljesítményt hozni, amit megszoktak tőle. Nem csoda, hogy a botrány utáni első színházi előadására minden jegy elkelt, még pótszékeket is be kellett tenni a Stefánia Palota színháztermébe. A Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darab nézői egész idő alatt méregették Gesztesit, és természetesen a bulvárújságírók is ott voltak, hogy ellenőrizzék.

A Bors beszámolója szerint azonban nem volt jele annak, hogy a színész ittas állapotban játszott. Állítólag sziporkázott a szerepében, és a lap által megkérdezett nézők sem tudtak rá rossz szót mondani. A közönség a darab végén vastapssal jutalmazta a társulatot, ami csak tovább fokozódott, amikor Gesztesi hajolt meg.


Fotó: Keller Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik