Szórakozás

Piálás miatt kirúgta a TV2 Gesztesi Károlyt

A színész állítólag sorra ellehetlenítette a Jóban Rosszban forgatásait, ezért kellett mennie.

Gesztesi Károly nem dolgozik többé a Jóban Rosszban stábjában, a TV2 nemrég kirúgta. A Blikk információi szerint azért kellett távoznia hazánk egyik legfelkapottabb színészének, mert rendszeresen ellehetetlenítette a forgatásokat: hol piásan jelent meg, és nem lehetett érdemi munkát végezni, hol pedig egyszerűen el sem ment a stúdióba.

Ha csak spiccesen érkezett, leforgatták vele a jeleneteket, de volt, hogy részegsége miatt alkalmatlan volt a munkára, ezért el kellett napolni a felvételt. Ilyenkor állítólag sok pénzt bukott a produkció, hiszen a többi színész és a stábtagok megjelentek, őket ki kellett fizetni annak ellenére is, hogy semmit sem sikerült leforgatni.

Amikor Gesztesi megtudta, hogy ki akarják rúgni, szabotálni próbálta az akciót, ezért két hétig nem járt be rendesen dolgozni. Ezek után nem csoda, hogy a produkció drasztikus lépésre szánta el magát: arra a pár napra, amíg Füredi Attilát eltüntetik, egy másik színész alakítja majd a karaktert. Vagyis a rajongók úgy búcsúzhatnak majd el Gesztesitől, hogy már nem Gesztesi játssza. Ezt a TV2 sajtóosztálya is megerősítette.

Gesztesi Károlyról korábban is voltak hasonló hírek, novemberben például egy nyilvános rendezvényen mondott verset piásan, aztán tagadta, hogy alkoholista lenne. A színész 650-700 ezer forint körüli összeget keresett a Jóban Rosszban főszereplőjeként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik