Szórakozás

Férjet keres Kelemen Anna

A volt pornószínésznő eldöntötte, hogy szeretne végre lehorgonyozni egy férfi mellett.

Kelemen Anna hosszú évek óta először most biztos benne, szeretné megtalálni a másik felét. Férjet szeretne, akivel leélhetné az életét.

“Sosem voltam szingli, igaz, az eddigi párkapcsolataim nagyobbik része nem volt hétköznapi. Az elmúlt években azonban egyre érett bennem a gondolat, ami ma már elhatározás, sőt vágy: szeretném megtalálni azt a férfit, aki a társam lehet. Szeretném végre megadni az otthon melegét, a gondoskodást, figyelmet. Ma már arra is nyitott vagyok, hogy megtanuljak főzni. Vasalni biztos nem fogok, de a vacsora, reggeli készítése már-már kihívás a számomra. A biztonság és állandóság” – mondta a Borsnak Annácska, aki a lapon keresztül is megadta az esélyt a leendő kérőknek.

“Kigyúrt műmájerek, macskajancsik biztosan kíméljenek! A legfontosabb egy férfiban talán a határozottság. Számomra ez egyenértékű azzal, hogy a férfi mennyire férfias. Szeretem a művelt hímeket, és a stílus is számít. Itthon nincs könnyű helyzetem a múltam miatt, az előítéletek sokszor erősebbek a bátorságnál. De bízom benne, vannak, akik valóban megpróbálnának meggyőzni: velük érdemes terveznem. Akár még esküvőt, és talán gyermeket is” – tette hozzá a volt pornószínésznő, aki nemrég a bíróságon is járt, amiért gazdag urakhoz közvetítették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik