Szórakozás

Számlát adna a szexről Kelemen Anna

A volt pornószínésznő nem zárja ki, hogy a későbbiekben pénzért feküdne le idegenekkel. Ebben az esetben mindent teljesen törvényesen művelne.

A prostizó kommentelőkre kiakadó Kelemen Anna lehet, hogy mégis újra pénzért árulja majd a testét. Korábban már csinált ilyesmit, de most szünetel a dolog.

“Egyelőre könyvírással foglalkozom, azonban nem vetem el azt sem, hogy valaha elfogadok gáláns ajándékot vagy egyebet, ha valakivel szexuális viszonyba bonyolódom. Már az új könyvemen dolgozom, szeretnék még több anyagot gyűjteni hozzá, és szemlélődni, s nem titok az sem, hogy élvezem a szexet. Minden szempontból szeretném bebiztosítani magam, hogy ne illethessenek olyan váddal, hogy nem törvényes úton keresem a betevőt” – mondta a Blikknek Annácska.

A volt pornószínésznő leszögezte: szeretne minden szabályt betartani. Így természetesen adót is fizetne, ha úgy alakul, hogy pénzt fogad el egy-egy légyott után, hiszen jól tudja: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint alaposan megütheti a bokáját az a szexmunkás, aki sumákolni akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik