Szórakozás

A bíróság kihallgatja Kelemen Annát

A szőkeség néhány napja idézést kapott, miután nemrég megjelent könyvében részletesen beszámolt szexuális tevékenységéről, ám az adófizetésről csak homályosan nyilatkozott.

Kelemen Anna is beállt a könyvíró celebek sorába, amikor “A nép szolgálatában” című könyvében kiteregette szexuális életét. A sportolókkal és politikusokkal is ágyba bújó botrányhősnő olyan részletekről is beszámolt, amely már az adóhatóságokat is érdekelheti, azt feltételezve, hogy fizetségei után nem adózott.

“Amennyiben az adóhivatal munkatársainak tudomására jut, hogy valakinek az életmódja, kiadásai nincsenek arányban bevallott jövedelmével, az illető személyijövedelemadó-bevallásainak utólagos vizsgálatára kerülhet sor. A nyereség- és vagyonszerzés céljából szexuális szolgáltatást nyújtó magánszemély tevékenysége adóköteles” – közölte még korábban a NAV sajtóosztálya.

Annácska a napokban kihallgatásra kapott idézést a bíróságtól, amelyről ő maga nem árult el részleteket, de nagy valószínűséggel a fent említett írás miatt érdeklődnek felőle – írja a Blikk.

Az Édes Élet egykori sztárja azonban nem izgatja magát túlságosan, és cseppet sem tart attól, hogy adócsalással vádolnák meg. Korábban azt mondta, úgysem bizonyítható, hogy történetei valóban igazak, ahogyan az sem, hogy milyen okból feküdt le partnereivel. Később aztán finomított hozzáállásán, és azt nyilatkozta, hogy ha a jövőben szexmunkára adná a fejét, akkor tisztes állampolgárként fizetné maga után a közterheket.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik