Szórakozás

Kispadra tette az RTL Szabó Zsófit

A műsorvezető álomfizetést kap, amiért most nem kell tennie semmit.

Szabó Zsófi jóval kevesebbet van képernyőn azóta, hogy a TV2-től az RTL Klub-hoz igazolt, pedig a váltás oka többek között éppen az volt, hogy kiteljesedhessen műsorvezetőként. Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! show-műsorban csupán három héten keresztül volt folyamatosan látható, amióta pedig hazajött a dzsungelből, hetente egyszer, az After X műsorvezetőjeként találkozhattak vele a nézők, de karácsony előtt az is véget ért. Azóta Zsófi nincs képernyőn.

A Blikk úgy tudja, a színésznő annak ellenére alkalmazásban áll a csatornánál, hogy nem szerepel képernyőn. A Jóban-Rosszban sorozat szereplőjeként nagyjából havi 600 ezer forintot keresett a konkurens csatornánál. Ennél kevesebb összeg az RTL Klubtól kapott szerződésben sem szerepelhetett, így most Zsófi irigylésre méltó fizetésért vár, hogy végre megvalósíthassa álmát, kibontakoztathassa műsorvezetői adottságait.

“Továbbra is nagyon jó döntésnek tartom, hogy elfogadtam az RTL felkérését. A csatorna lehetőséget adott, hogy kipróbáljam magam műsorvezetőként, és úgy érzem, sikerült is fejlődnöm. Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy részt vehettem az X-Faktor egyik élő show-jában és az After X-et vezethettem. Tény, hogy jelenleg nem dolgozom, de így van időm ismét a lovaglásra koncentrálni. Persze hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a munka, de most egyelőre pihenő van, és izgalommal várom az új kihívásokat” – mondta a Blikknek Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik